Power of Sun Oy
Maksuton kartoitus: 0452377879

Asiakas­tyytyväisyys ja luotettavuus ovat tärkeimpiä arvojamme.

Tyytyväinen asiakas syntyy hyvistä kokemuksista. Meille ei ole mikään tärkeämpää kuin hyvin hoidettu toteutus, ensimmäisestä asiakaskäynnistä aina lopputarkastukseen.

Peltomäet

Asiakaskokemus

Miten asennus sujui?

Asennus meni meidän mielestämme hienosti ja nopeasti. Olimme yllättyineitä kun päivän päätteeksi työmaa oli jo käyttövalmis. “Täyden kympin asennus.”

“Ja kyllä se on sanottava, että se vaikutti myös että Power of Sunia oli kehuttu meille ja sen kuultua oli helppoa kallistua heidän tarjoaamansa palveluun.”

Kauppoihin päädyttiin kahdesta eri syystä, tarjous oli halvempi kuin kilpailijan. Edustaja oli ystävällinen ja otti kaiken huomioon, vastaten jokaiseen kysymykseemme. Se oli meille tärkeää, koska halusimme saada kaiken tiedon tulevasta investoinnistamme.

– Peltomäet

Mattias Gestranius

Asiakaskokemus

Mitä olitte mieltä asentajien työskentelystä kotonanne asennuspäivänä?

Työskentely oli ammattimaista ja nopeaa. Kiireisenä miehenä arvostan ennen kaikkea sitä että itse sai keskittyä omiin asioihin työpäivänä, eikä olisi tarvinnut välttämättä edes olla kotona. Asennuksen jälkeen annettiin asiallinen käyttöopastus.

Mitkä syyt vaikuttivat siihen että päädyitte meidän kanssa kauppoihin?

Siirtomaksut olivat varmaan tärkein syy siihen että haimme vaihtoehtoisia ratkaisuja. Aurinkovoima on kustannustehokas vaihtoehto, joka maksaa itsensä ajan myötä takaisin. Lisäksi aurinkovoima on erittäin ympäristöystävällinen vaihtoehto, tämäkin painoi vaakakupissa.

Systeemi on enemmän tai vähemmän ”huoltovapaa”, joka on tärkeä elementti, kun itse olen paljon poissa kotoa.

Tuulikki, Rauma

Asiakaskokemus

Miten te päätitte tilata oman aurinkovoimalan?

”Yhtenä kauniina päivänä tuli Power of Sun edustaja pihalle ja hän kertoi aurinkovoimaloista. Ymmärsin heti että tämä on hyvä asia ja siinä samalla laskettiin tarjous. Kokonaisuus tuntui hyvältä ja huolettomalta avaimet käteen paketilta ja päätimme tehdä sopimuksen.” 

Miten asennus sujui?

”Asennuksesta ei ole poikki puolista sanaa. Kaikki meni loistavasti ja nopeasti! Osa asentajista laittoi paneeleita, sähkömies hääräsi kuistilla ja yhtäkkiä he tulivat ilmottamaan että työmaa on valmis ja kaikki paikat oli siivottu.”

Suositteletko Power of Sun yritystä?

”Kyllä, oikein lämpimästi!”

Eero ja Sisko Pakisjärvi

Asiakaskokemus

Miten päädyitte Power of Sunin kanssa kauppoihin?

Sisko: Meille soitti mukavan kuuloinen heppu ja tarjosi tälläistä kartoitustapaamista. Meille oltiin ennenkin soitettu samoista asioista, mutta tämä edustaja kuunteli meitä ja katsottiin meidän aikataulumme huomioon ottean sopiva ajankohta kalenterista tapaamiselle.

Eero: Olin todella skeptinen tälläiselle ajatukselle ja varautunut todella monella kysymysmerkillä vaikka olihan se tietenkin käynyt mielessä, tälläinen oman Aurinkovoimalan asennuttaminen.

Edustaja laitettiin tiukille tapaamisen aikana ja itse talon rakentajana kyseenalaistin monta asiaa. Edustaja oli hyvin koulutettu ja asiallinen, hän vastasi jokaiseen kysymykseen.

Mitä mieltä olette asennuksesta ja investoinnista?

Eero: Aurinkovoimalan tarkka ja paras sijoituspaikka varmistettiin asennuspäivänä ja aloituspalaverin loppuessa hommat laitettiin käyntiin. Asennuksella olin itse katsomassa miten asentajat hoitivat hommansa ja kaikki meni moitteettomasti. Päivän päätteeksi kaikki oli valmista ja työmaalta siivottiin roskat ja vietiin mennessään pois.

Sisko: Ensimmäisen asennuksen jälkeen näimme kuinka paljon se laski sähkölaskuja ja siirtomaksuja. Tajusimme kuinka huippu on itse olla oman sähkön tuottaja.

Eero: Asennus meni niin loistavasti ja Aurinkovoimalan tekemä säästö ja asuinmukavuus meidän talossa on parantunut huomattavasti niin päätimme että laitamme tilaukseen toisen mokaman vielä rinnalle ja Power of Sun toteutti taas päivässä kaiken kuntoon.

Täytä yhteydenottolomake ja varaa maksuton kartoituskäynti tai soita alueesi asiantuntijalle!

• Satakunta

• Pirkanmaa

• Varsinais-Suomi

• Etelä-Pohjanmaa

• Kanta-Häme

• Etelä-Suomi

Ota yhteyttä!

@powerofsun
#kohtiloistavaakotia