Asiakastarina Eero ja Sisko Pakisjärvi

Asiakastarina Porista_Kertomus aurinkopaneelien asennuksesta

“Miten päädyitte Power of Sunin kanssa kauppoihin?”

Sisko:  Meille soitti mukavan kuuloinen heppu ja tarjosi tälläistä kartoitustapaamista. Meille oltiin ennenkin soitettu samoista asioista, mutta tämä edustaja kuunteli meitä ja katsottiin meidän aikataulumme huomioon ottean  sopiva ajankohta kalenterista tapaamiselle. 
 
Eero: Olin todella skeptinen tälläiselle ajatukselle ja varautunut todella monella kysymysmerkillä vaikka olihan se tietenkin käynyt mielessä, tälläinen oman Aurinkovoimalan asennuttaminen.
 
Edustaja laitettiin tiukille tapaamisen aikana ja itse talonrakentajana kyseenalaistin monta asiaa. Edustaja oli hyvin koulutettu ja asiallinen, hän vastasi jokaiseen kysymykseen. 
 
Eero: Vaimon kanssa tehtiin siinä päätös ja lyötiin kättä päälle. Oli helppo päättää, hinta urakasta oli kohdillaan ja koko paketti on paikalleen asennettuna ja itse ei tarvi tehdä mitään.
 
“Mitä mieltä olette asennuksesta ja investoinnista?”
 
Eero: Aurinkovoimalan tarkka ja paras sijoituspaikka varmistettiin asennuspäivänä ja aloitus palaverin loppuessa hommat laitettiin käyntiin.
Asennuksella olin itse katsomassa miten asentajat hoitivat hommansa ja kaikki menivät moitteettomasti.  Päivän päätteeksi kaikki oli valmista ja  työmaalta siivottiin roskat ja vietiin mennessään pois. 
 
Sisko: Ensimmäisen asennuksen jälkeen näimme kuinka paljon se laski sähkölaskuja ja siirtomaksuja ja tajusimme kuinka huippu on itse olla oman sähkön tuottaja.
 
Eero: Asennus meni niin loistavasti ja Aurinkovoimalan tekemä säästö ja asuinmukavuus meidän talossa on parantunut huomattavasti niin päätimme että laitamme tilaukseen toisen mokaman vielä rinnalle ja Power of Sun toteutti taas päivässä kaiken kuntoon.
 
Me suosittelemme Power of Sun yritystä

Eero ja Sisko

Asiakastarina Porista_Kertomus aurinkopaneelien asennuksesta